Саджанці зимових груш
щойно після збору дійсно тверді, що важливо для довготермінового зберігання.
Втім, після улежання, найкращі сорти зимової груші дозрівають і смакують навіть краще літніх сортів. Пізньозимові сорти груш надзвичайно корисні і містять чимало вітамінів. Тож, якщо Ви приймете рішення купити саджанці груші зимової, то в «Сади-Сад» можна зробити це швидко і з гарантією високої якості рослини. Також в каталозі посадкового матеріалу магазину можна знайти українські зимові сорти саджанців яблуні, посадковий матеріал для того, аби виростити кращі імунні сорти груш чи інших плодових «на Ваш смак».
Для «Сади-Сад» якість – це ключовий момент у співпраці з покупцями. Ми надаємо життєздатні рослини і навіть гарантуємо заміну посадкового матеріалу коштом компанії, якщо він не прижився.
Можемо запропонувати понад 500 зразків на продаж і продовжуємо розширювати асортимент. Саджанці азіатських груш, пізні зимові сорта саджанців груші й інший звичний, або ж екзотичний чи декоративний посадковий матеріал.
Попри широкий асортимент, ми піклуємося про те, аби вся представлена на сайті продукція була в наявності. Адже це дозволить максимально швидко спакувати та надіслати саджанці нашим клієнтам.
Ціни на саджанці «не кусаються». Вони цілком демократичні, навіть нижчі за аналогічний посадковий матеріал у інших продавців. Впевніться у цьому на власному досвіді!
Саджанці груш «Киргизька» зимова
Стиглі плоди мають щільну м’якоть кремового кольору. Характерна значна зернистість і дещо терпкий, але приємний смак. Дані груші добре транспортабельні.
Саджанці груш «Ноябрська» зимова
Період дозрівання плодів – кінець вересня-початок жовтня. Фрукт має маслянисту та соковиту м’якоть і ніжний аромат. Шкірочка щільна та товста.
Саджанці груші «Меліна»
Груші великі за розміром, симетричні. Плід має надзвичайно соковиту, кремову м’якоть із солодким десертним смаком та гарним ароматом. Зберігаються фрукти 3-4 місяці.
Саджанці груші «Гера»
Стійкий до морозів сорт з врожайністю близько 40 кг/дерево. Вага плодів може сягати до 250 г. Технічна стиглість настає в середині вересня. Плоди можуть зберігатися до 5 місяців.